Back to All Events

Broen over Drina, Vor Frue Kirke Aalborg

Ikke langt fra Sarajevo strækker den mægtige og lange honningfarvede bro sig over floden Drina, som danner baggrund for Ivo Andric' berømte roman fra 1945. Bl.a. denne roman skaffede forfatteren Nobelprisen i litteratur (1961).

Broen over Drina blev under den tyrkiske storhedstid i det 16. århundrede bygget som et handelsmæssigt bindeled mellem Orienten, Serbien og Mellemeuropa. Det var, som om selve meningen med broen blev dens uforanderlighed, mens alt andet rasede i en etnisk og religiøs heksekeddel. De tragiske men også lunefulde fortællinger bindes i Undergrundens forestilling sammen af sange og harmonikamusik.
Med Anders Ahnfelt-Rønne og Charlotte Hjørringgaard Larsen som solist i traditionelle Balkan-numre og sange af Mikis Theodorakis.

Forestillingen arrangeres af FOKUS Aalborg og billetter kan bestilles via hjemmesiden https://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofov2holdvisning?katalog=aktivt-katalog&kategori=kultur&hold=47931 eller de kan købes i døren til 100 kr.

Earlier Event: October 28
Fødselsdagskoncert i Jetsmark kirke
Later Event: November 8
Meditationskoncert i Vejgaard kirke