Back to All Events

Nytårskoncert med Vendsyssel Symfoniorkester

Skyd det nye år ind med Vendsyssel Symfoniorkester på Hotel Hirtshals i et brag af en nytårskoncert. Vendsyssel Symfoniorkester er fast ingrediens i denne nytårstradition i Hirtshals, som altid trækker et stort og trofast publikum. Det 35 mand store orkester spiller som altid værker af tidens allerstørste komponister. Glæd dig til et krydret musikalsk festfyrværkeri af klassiske og moderne toner. Med i prisen er igen i år en lækker 2 retters koncert-menu komponeret af Hotel Hirtshals. Søndag 28. Januar 2018 kl. 18.00 på Hotel Hirtshals.

Billet købes her:https://hmf.billet.dk/order/tickets/13258640/nytaarskoncert-hotel-hirtshals-2018-01-28-18-00-00?

Earlier Event: January 27
Nytårskoncert i Hune Kirke
Later Event: January 30
Broen over Drina, Vendsyssel Teater