Back to All Events

Ude i kulden, ved Frøspringvandet

Gadeopera af Ivan Olsen

Aalborg Operafestival har sat noget så sjældent som en gadeopera i værk. Den handler om kærlighed og tager sin begyndelse i en duet imellem en hjemløs og en vagt fra beredskabet. I år 2016 kommer hans ekskone og hendes nye mand til. Komponisten er musikeren og guitaristen Ivan Olsen, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og librettisten er skuespiller Caspar Berg fra Aalborg Teater. Værket bliver en føljeton. Det begynder med en duet og vokser i 2016 og 2017 til en lille forestilling. I år varer gadeoperaen 8 min.

Spille samme dag kl. 11.30 foran Søgaards Bryghus, C. W. Obels Plads, kl. 12.15 foran Salling, Algade.
http://aalborgoperafestival.dk/arrangementsvisning/ude-i-kulden.aspx

Earlier Event: March 6
Nordjyske sangselskabs koncert
Later Event: March 13
Forår og forelskelse